Референци :


ТОП ВЕСТИ
Услуги 
 

Интегрирани системи за квалитет (IQS) претставува компанија за консултантски услуги фокусирана на обезбедување целосен опсег на советодавни услуги за бизнисите во сите области поврзани со менаџмент производство и технологија. Компанијата обединува група од водечки Македонски експерти од различни дисциплини кои го здружија нивното знаење, способност и искуство со цел да ги понудат овие услуги согласно највисоките професионални стандарди.

IQS  обезбедува интегрирана техничка помош на клиентите од индустрија опфаќајќи ги следниве главни услуги:
 
8. Независен аудит од втора и трета страна
 

 

IQS СЕРТИФИКАТИ


TUV сертификациона куќа


BAS Program


Следете не на социјалните мрежи
Site Meter  Посетители 
CopyRights IQS all rights reserved